About

Lyrik-Koncerten med Duo Villén & Sjølin og skuespiller Nis Bank Mikkelsen var gennemkomponeret og leveret med charmerende humor, vid og kunnen. Kunstnerne fik skabt en utroligt varm og god atmosfære i salen og indimellem var det næsten så taget løftede sig i Jagtens Hus!

Mai Kullberg, arrangør, I Djurs og Mols, klassisk musikfestival

www.engedalfotografi.dk

Karisma – virtuositet – inderlighed – originalitet,      er blot nogle af de ord der kan sættes på Fløjte-guitar duoen, Villén & Sjølin, som altid bestræber sig på at levere en musikalsk og personlig kraftpræstation.


De er begge uddannede fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de

begyndte deres musikalske partnerskab i 2015.

Det er blevet til et utal af koncerter og spilninger siden og duoen har udviklet et unikt samspil. De optræder i mange sammenhænge, det være sig kirkekoncerter, vinsmagninger, i virksomheder eller huskoncerter.


Villén / Sjølin samarbejder ofte med skuespiller Nis Bank-Mikkelsen, til såkaldte “Litteraturkoncerter” som har forskellige temaer, det handler i år 2017 om  Reformationen eller tabuet, Døden.


Villén / Sjølin har bl.a. modtaget midler fra “Carl Nielsen og Anne Marie Carl- Nielsens legat” til indspilning af ren Carl Nielsen-musik i foråret 2017. Samlingen af Carl Nielsens musik blev til bl.a. for at udvide repertoiret af Carl Nielsens værker til fløjte/guitar- konstellationen.

 

De to instrumenter blender på en helt særlig, homogen vis, så det passer perfekt til et arrangement hvor den eksklusive, men intime og nærværende stemning er førsteprioritet. Linnéa har udviklet en ret unik teknik, hvor hun ind i mellem synger og spiller på fløjten samtidig. Allan er overlegen på sit instrument og er også kendt fra den dynamiske duo ”Copenhagen Guitar Duo” med Martin Buono.